plaska i en vattenpöl

5 saker att göra i Göteborg när det regnar

Det bästa med Göteborg är att det alltid finns något att göra, oavsett hur vädret är. Men ibland, när regnet öser ner och vinden yr, kan det vara svårt att komma på saker att göra inomhus.

I det här blogginlägget delar vi med oss av 5 aktiviteter som du kan njuta av i Göteborg när det regnar ute.

Våra 5 tips på saker som man kan göra när det regnar i Göteborg

Här är våra fem bästa tips på olika aktiviteter för regniga dagar i Göteborg. Tipsen som du kan läsa om här nedan är inomhus så om du vill fly regnet och samtidigt hitta på något så kan dessa tips vara värda att testa.

  1. Besök ett av Göteborgs många museer

Göteborg har flera fascinerande museer, och de flesta av dem ligger centralt. Varför inte tillbringa en regnig dag med att utforska lite av Göteborgs historia och kultur? Tips på museum att kolla in är:

  1. Shoppingrunda i Göteborg

Om du letar efter ett sätt att tillbringa en regnig dag utan att bli blöt är shopping den perfekta lösningen. Göteborg har flera olika köpcentrum, till exempel Nordstan och Arkaden Galleria.

På dom olika köpcentrumen så kan du shoppa allt ifrån kläder, inredning, mat och elektronik.

  1. Gör ett besök på Biljardpalatset

På Biljardpalatset i Göteborg hittar du inte mindre än 30 biljardbord och 19 shuffleboards där du kan spela mot din familj, dina vänner eller dina arbetskamrater. Biljardborden är av internationell kaliber och har certifierats av flera världskända biljardspelare.

Shuffleboarden är alla av jämförbar hög kvalitet och är byggda för att du ska kunna spela som ett proffs. Du kan njuta av middag på Biljardpalatsets restaurang BP Brasserie efter ert spel.

  1. Samla vännerna och familjen och besök Gökboet

I det enorma aktivitetshuset finns allt du behöver för ett lyckat företagsevent eller bara en rolig dag med familjen. Ta med dina vänner och ha vilda sumobrottningmatcher eller en spännande teambuildingövning med din familj eller dina vänner.

På Gökboet i Göteborg så anordnas också barnkalas, fester för företag och privatpersoner och olika middagsevent.

  1. Megafun i Göteborg

Megafun i Göteborg som är 5 000 kvadratmeter stort, har allt som en unge kan önska sig i en och samma byggnad. Här finns det något som passar barn i alla åldrar och medans barnen leker så får ni föräldrar ta det lugnt medans barnen roar sig själva.

På Megafun så kan man också få testa på olika sporter, leka i deras stora bollhav och åka ner för deras riktigt långa rutschkana. För dom allra minsta så finns det också en babyhörna så att alla i familjen blir nöjda.

Det vara alla våra 5 tips på saker att göra i Göteborg på en regnig dag.