De bästa hotellen i Göteborg

Hotell finns det gott om i Göteborg. Ska du besöka Göteborg under en längre tid kan det vara roligt att testa att bo på olika hotell. Om du till exempel ska vara där i ungefär en vecka kanske du kan testa att bo på ett centralt hotell några dagar och ett mysigt hotell lite utanför centrum några dagar. Ofta när du testar att bo på flera olika hotell under din vistelse får du ut mer av resan. Om du redan bor i staden eller i närheten kan det så klart också vara härligt att checka in på ett hotell för ett par dagar och turista i Göteborg för att komma bort från vardagen.

Bellora

Ett mycket centralt hotell som ligger mitt på avenyn och som är ytterst unikt är Bellora. Detta hotell erbjuder fina och mysiga rum, fantastiskt god mat och ett mycket bra läge. Om du är ute efter att bo centralt i Göteborg och vill bo på ett hotell som har lite karaktär är Bellora definitivt att rekommendera. Från hotellet kan du enkelt gå till butiker och restauranger som ligger i centrala Göteborg. Här kommer du att kunna njuta av en fantastisk frukost men det finns även möjlighet att äta god middag och lunch på deras restaurang. Detta hotell är lika härligt att checka in på för dig som både besöker staden och för dig som redan bor i Göteborg. Hotellet kostar strax under 1000 kronor per natt.

Gothia Towers

Ett hotell som många säkert har hört talas om är Gothia Towers. Detta hotell är stilrent och modernt med en vacker utsikt över Göteborg. Det ligger också centralt i Göteborg men inte mitt i smeten på samma sätt som Bellora. Det är dock enkelt att gå från detta hotell till många butiker och restauranger. Gothia Towers har även en fantastiskt fräsch restaurang som erbjuder mycket god mat och framförallt en oförglömlig utsikt över hela Göteborg. Även om du inte bor på hotellet kan det vara bra kul att gå dit enbart för att äta på deras underbara restaurang. Gothia Towers kostar lite mer än Bellora, det ligger på cirka 1600 kronor för en natt.

Clarion Hotel Post

Om du är ute efter ett hotell som ligger relativt centralt, men framförallt nära tågstationen i Göteborg är Clarion Hotel Post helt klart att rekommendera. Även detta hotell erbjuder mycket god mat och fantastiskt fina rum. Hotellet kostar någonstans mellan 1000 och 1600 kronor per natt. På hotellet finns ett mycket fint spa som är populärt bland gästerna. Dessutom finns det en härlig takpool som du kan bada i om du känner för det.

Arken Hotel & Art Garden Spa

Om inte området spelar någon roll eller ifall du inte vill bo mitt inne i smeten så finns det ett härligt spahotell ut mot Arendal, bara ett stenkast ifrån centrum. Spendera en weekend fylld med inspiration, aktiviteter och avkopplande upplevelser. Hit kommer du som behöver ladda batterierna eller varför inte ta med jobbet över för en konferens. Testa på öl och charkuteriprovning, njut av en spabehandling eller varför inte spendera natten här om du ska på en mässa i stan. Ett enkelrum bokas från 945 kronor och dubbelrum från 1225 kronor. Njut av deras stora frukostbuffé innan yogan står på schemat.