Nattklubbarna och barerna du inte får missa

I och med att Göteborg är den näst största staden i Sverige finns det så klart en hel del bra nattklubbar och barer att utforska. I och med att utbudet av bra nattklubbar och barer är så brett som det är i Göteborg så finns det många bra möjligheter för dig att roa dig när du är där. Något som kan vara bra att komma ihåg är att åldersgränserna vanligtvis varierar en hel del mellan de olika ställena. För att inte bli besviken kan det därför vara bra att kolla upp vilka åldersgränser det är som gäller, innan du beger dig till någon klubb. Här kommer några tips på bra nattklubbar och barer i Göteborg.

Port du Soleil

Om du är ute efter en unik och rolig upplevelse när du går på nattklubb kan Port du Soleil passa dig. På Port du Soleil får du nämligen allt annat än en vanlig nattklubbsupplevelse med tanke på alla dansare, den exotiska miljön och den underbara musiken. Port du Soleil är lite som Ibiza eller franska Rivieran till exempel. Självklart spelar en hel del bra DJ:s på denna nattklubb, Bland annat Don Palm, Enrico Donner och Ante G. Förutom att gå till Port du Soleil på kvällarna och uppleva nattklubbslivet finns det ibland även möjlighet att gå på dagsfester under sommaren – perfekt för den som vill festa utan att offra nattsömnen.

PUSH

En annan mycket populär och rolig nattklubb att besöka är PUSH. Denna nattklubb har många bra event under året som gör den till något alldeles extra. Många artister och kända DJ:s kommer till PUSH, till exempel så har Mika Zibanejad spelat där tidigare. Åldersgränsen är vanligtvis 18 år och om du kommer i tid är entrén även gratis vilket är en extra anledning till att gå till just PUSH.

Atelier på Hotel Pigalle

Är du ute efter att besöka en härlig bar är Atelier som du hittar på Hotel Pigalle att rekommendera. Det som är så härligt med just Atelier är att miljön är riktigt härlig att vistas i samtidigt som de drinkar som serveras är fantastiskt goda. Denna bar är perfekt att besöka om du är sugen på att gå på en AW eller bara ta en drink med dina vänner på helgen. Om du väljer att gå till Atelier kommer du att få en unik och spännande upplevelse, som du sent kommer att glömma. Fortsätt gärna vidare till exempelvis PUSH efter att ha besökt denna bar om kvällen är ung.

Gretas Göteborg

Detta är Göteborgs mest kända och äldsta gay-klubb. Hit kan du självklart gå även om du är 100 % straight och partysugen. Klubben är öppenpå fredagarna mellan 21.00 och 03 medan portarna står öppna mellan 22.00 och 05 på lördagarna. Trevliga vakter och serviceinriktad personal befinner sig på golvet hela kvällen. Hit ska du gå om du vill vara lite uppklädd och dricka goda drinkar. Stället är uppdelat på två våningar och det är på övervåningen du ska hänga om du riktigt vill dansa loss till tung musik.